Vara kommun söker nya timvikarier

Publicerat 11 september, 2015

Vill du arbeta med människor i ett arbete där ingen dag är den andra lik?

Timvikarier

Vill du vara med och skapa en meningsfull vardag för andra?

Vara kommun är i stort behov av nya timvikarier inom barnomsorgen, äldreomsorgen och omsorgen kring personer med funktionsnedsättning. Vi behöver också fler timvikarier till Vara Badhus och Nästegårdsbadet i Kvänum.

Låter det intressant för dig? Då är du välkommen att anmäla ditt intresse på vår hemsida under lediga jobb. Längst ner i listan för lediga tjänster finns Intresseanmälan timanställning och Intresseanmälan Badvakt – Badvärd. Intresseanmälan timanställning omfattar barnomsorgen, äldreomsorgen och omsorgen kring personer med funktionsnedsättning.

Under intresseanmälningarna kan du läsa mer om vad det innebär att arbeta som timvikarie i Vara kommun och vilka egenskaper vi önskar av dig som sökande.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

I Vara kommun tror vi att mångfald berikar – Välkommen med din ansökan!