Festyra på Lagmansgymnasiet

Publicerat 21 februari, 2017

Bildningsnämnden visade sin uppskattning över det goda antagningsresultatet genom att bjuda elever och personal på underhållning med tillhörande mingel och förtäring.

Lagman festyra 3

Med det preliminära antagningsresultatet som stöd ser vi att vi kommer att ha välfyllda klasser i åk 1 på samtliga program till hösten.
Bakom denna framgång står många:
Ett starkt och enat lokalt näringsliv som ser nyttan med en egen gymnasieskola i kommunen stödjer vår verksamhet på många olika sätt, allt från elevrabatt i kommunens affärer, via samverkan i programråd till fadderverksamhet och löfte om arbete för eleverna under lov.
All personal på skolan kämpar för att hålla en hög kvalitet och är både engagerade och målinriktade. En nyligen genomförd elevenkät utvisar tydligt hur omtyckta och respekterade våra lärare är. Våra elever har ställt upp i rollen som goda ambassadörer för Lagmansgymnasiet under besök på de närmsta högstadieskolorna, när grundskoleelever besökt oss samt under höstens Öppet Hus.
”Det är gott att se att en relativt liten gymnasieskola, med små undervisningsgrupper och hög trivselfaktor lockar så många nya elever”, säger rektor Harald Lundqvist.
Lagman festyra

Lagman festyra 2

Lagman festyra 4