Grattis Sivans café och butik

Publicerat 9 maj, 2017

Sveriges bästa kaféer har korats av White Guide och Sivans café och butik i Baljered, Stora Levene tog hem priset som Årets värt en resa.

Sivans Ost

Under året har White Guides anonyma testare besökt närmare 450 caféer för att sålla fram de allra bästa. De man premierar är de caféer som presterat eller presenterat upplevelser utöver det vanliga. Åtta olika klasser premieras där då Sivans café och butik vann priset för Årets värt en resa.

Med utmärkelsen Årets Värt en Resa lyfter man fram ett café där kaffe- och bakverkskulturen blomstrar vilket tillsammans med nivån på helhetsupplevelsen lockar till sig långväga gäster. Såväl det lilla caféet på landsbygden som det större caféet i storstäderna kan vara resan värd.

Sivans café och butik i Baljered, Stora Levene, som blev ”Årets värt en resa” med följande motivering:

”För att med sinnrikt entreprenörskap lyckas kombinera mathantverk och fikastund till en unik upplevelse i en fantastisk miljö värd att besöka igen och igen.”

Stort grattis från Vara kommun!