Vad har hänt med evenemangskalendern?

Publicerat 9 januari, 2018

Just nu byter Vara kommun system för att hantera evenemang vilket innebär begränsade möjligheter att visa evenemang på kommunens hemsida, besökshemsida och i Axet. Vi arbetar för att evenemangskalendern ska vara tillbaka i februari 2018.

Evenemang

Mejla in dina evenemang

För dig som arrangerar evenemang och använder dig av kommunens formulär för att få in dem i evenemangskalendern innebär det här vissa förändringar. Fram tills dess att ett nytt formulär är klart i februari kan du mejla informationen till turism@vara.se

visitvara.se

Tillsammans med Turistrådet Västsverige uppdaterar och utvecklar dessutom Vara kommun kommunens besökshemsida www.visitvara.se.

Kommunens besökshemsida är tillsammans med 49 andra kommuner i Västra Götalandsregionen en del av www.vastsverige.com, en portal- och destinationssida för hela Västsverige. På sidan hittar du information om besöksmål, boende, restauranger och caféer och handel runt om i kommunen.