Skaraborgsdagen 8 februari

Publicerat 7 februari, 2018

På torsdag samlas över 350 beslutsfattare från både näringsliv och offentlig sektor i Skaraborg på Vara Konserthus för att diskutera kompetensförsörjning och innovationskraft.

Skaraborgdagen 2018

Bakom arrangemanget Skaraborgsdagen står Skaraborgs 15 kommuner och Skaraborgs Kommunalförbund och det är andra året i rad som arrangemanget genomförs.
Tanken med Skaraborgsdagen är att skapa en attraktiv och årligen återkommande mötesplats för beslutsfattare inom näringsliv och offentlig verksamhet i Skaraborg.
Teman för Skaraborgsdagen 2018 är de aktuella områdena kompetensförsörjning och innovationskraft. Under dagen bjuds deltagarna på intressanta föreläsningar och diskussioner där många av talarna är skaraborgare eller har sina rötter i bygden och kommer hem för att dela med sig av sina erfarenheter. En av dessa hemvändare är moderatorn Helena Stålnert, före detta nyhetsprofil på SVT med mera. Under dagen finns också en minimässa som deltagarna kan besöka under pauserna. Radio Treby kommer att sända hela dagen från Skaraborgsdagen och under eftermiddag kommer även P4 Skaraborg att vara på plats.

För mer information om dagen kontakta projektledare Carl Henrik Ohlsson, tel 0708-71 70 70,
Mer information finns på http://www.skaraborg.se/skaraborgsdagen