Ny bildningschef i Vara kommun

Publicerat 29 maj, 2018

Kommunstyrelsen beslutade igår att utse Djeno Mahic som ny bildningschef. Djeno kommer närmast från en tjänst som rektor i Trollhättans kommun. Han har ledarerfarenhet från fler rektorsuppdrag varav det senaste på Kronanskolan i Trollhättan. Djeno är 44 år gammal och bosatt i Alingsås.

Ny Bildningschef i Vara kommun

- Jag är glad och stolt över det förtroende som jag fått. Jag ser också fram emot att tillsammans med mina kollegor och medarbetare fortsätta utveckla bildningsförvaltningen och Vara kommun, säger Djeno om sitt nya uppdrag.

Kommundirektör Anna Cederqvist är nöjd med rekryteringen: – Med Djeno Mahic kommer vi att förflytta positionerna för förskole, skol- och kulturverksamheten i Vara kommun. Djeno är en lagspelare med strategisk höjd och med fokus på resultat och måluppfyllelse. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Djeno och önskar honom varmt välkommen till Vara kommun.

Djeno Mahic tillträder sin tjänst i Vara kommun den 28 augusti.