Varas lag i Skaraborgskampen är redo

Publicerat 5 juli, 2018

På torsdagen träffades kommunens lag för Skaraborgskampen, P4 Skaraborgs tävling mellan de 15 skaraborgskommunerna som avgörs för fjärde gången i sommar. Den 24 juli har turen kommit till Vara och laget är väldigt taggade och förväntansfulla inför sin uppgift. De tre lagmedlemmarna som ska kämpa för Vara kommun är Annelie Gustavsson från Levene, Karin Mann från Kvänum och Jonatan Lundén från Vara.

Skaraborgskampen_laget

Det är kommunens kommunikationsavdelning som på uppdrag av P4 Skaraborg sökt medlemmar till laget och kommunens kommunikationschef Maria Joelsson är nöjd med resultatet: – Vårt lag är en mycket bra blandning av  personligheter med olika färdigheter, styrkor och lokal förankring i kommunen som kommer göra allt för att vi ska vinna. Men det är inte bara laget som måste kämpa utan hela kommunen behöver engagera sig för att vi ska ta hem segern.  Men hur det än går så är det viktigaste att vi har roligt och det ska vi ha. Jag hoppas många kommuninvånare lyssnar på programmet och tar sig till Vara denna dag,  avslutar Maria.

Programmet sänds från Badhusparken den 24 juli med börjar kl. 10.15 och pågår till kl. 13.00.