Våra kök

Stenkilsgården

Vi som arbetar i Stenkilsgårdens kök heter Frank, Christina, Monika, Rebecka och Anita. Här tillagar vi och serverar mat till våra cirka 30 boende, men vi skickar också mat till förskolan som har cirka 70 småbarn.
Tisdag, onsdag och torsdag serveras även dagvårdens 6-12 gäster därtill har vi 5-15 gäster som kommer utifrån och som är välkomna att komma och äta.
För våra gäster som kommer utifrån finns frukosten serverad från klockan 08:45-09:30, lunchen från 12:00-13:30. Kommer man efter 12:30 kan man gärna ringa innan så vet vi att det finns mat till alla.
Vi tillagar den mesta maten, desserter samt frukost och kvällsmat från grunden.

Välkomna till oss!

Solgården

Vi som jobbar i köket heter Eva, Ann-Charlotte, Annika, Ulrika, Gunnel, Ladda, Lorin, Rebecka och Catarina. Utan våra vikarier skulle vi inte klara oss. Dao och Violetta jobbar hos oss emellanåt.
I vårt kök lagar vi frukost till våra 30 boende på Solgårdens avdelningar, ca 150-160 lunch till Solgården, Rondellen, Södergård, Östergård, Bondens avdelningar samt dagvård på Bonden och Vårdcentralen och vår matsal. Kvällsmat/middag lagar vi ca. 90 portioner till samma ställen som lunchen förutom dagvården och matsalen hos oss.
Vi lagar det mesta av vår mat från grunden och våra efterrättskrämer och soppor är naturligtvis gjorda på frysta bär alla dagar. I matsalen serverar vi ett salladsbord till lunchen med sex sorters sallad varje dag och alltid ett alternativ till dagens lunch.
Vi har öppet mellan 12.00 och 13.30 på vardagar och 12.00 till 14.00 på söndagar och helgdagar.
Vi lagar också kyld mat till brukare som bor runt om i kommunen. Det är ca 500 portioner per vecka som vi portionsförpackar. Man väljer mellan 10 varmrätter och så kan man köpa till extra dessert och shotar, som är ett mellanmål eller om man behöver lite extra energi när som helst. Shotarna består av grädde, kesella och matolja och yoghurt och är oftast smaksatta med bär.

Tornumsgården/Kvänumsgården

Vi som arbetar i köket heter Inger, Sylvia, Bodil, Anita, Camilla, Gunvor och Catarina och lagar mat till de boende, runt 35 personer, här på Tornumsgården. Vi lagar också mat till dagvården, vilka är här fyra dagar i veckan samt andra gäster som har möjlighet komma och äta hos oss. Vår restaurang, Raggmunken har öppet varje dag klockan 9:00–16:00, där lunchen, som är traditionell husmanskost, serveras 12:00-13:30. Nästan all vår mat tillagas från grunden, till exempel kokar vi alla desserter och krämer på olika sorters bär. I matpriset ingår även kaffe och dessert.

Varmt välkomna in till oss för att fika eller äta dagens lunch!