Evenemang

I Vara kommun händer det ständigt något. I vår evenemangskalender kan du se vad som är på gång idag och framöver. Du kan även tipsa om evenemang genom att fylla i vårt evenemangsformulär. Formuläret hittar du på vår turistsida. Ditt evenemang kommer att synas på vara.se samt på varas sidor på vastsverige.se.

Evenemang bild

Du behöver en bild

För att lägga upp ett evenemang behöver du en bild. Har du ingen egen bild kan du ladda ned bilden till höger. Detta gör du genom att först klicka på ”Bild att ladda ned”. När du sedan fått upp bilden i ett eget fönster högerklickar du på den och väljer ”Spara bild som”. Välj vilken plats du vill spara bilden på. När du sedan laddar upp bilden i evenemangsformuläret klickar du på ”Bläddra” och letar sedan upp bilden på den plats du la den.

Att tänka på när du fyller i formuläret

Du behöver inte skriva olika texter i rutan ”kort text” och ”lång text”. Det går bra att lämna samma information i båda rutorna. Skillnaden mellan dem är att den korta texten är den som syns på startsidan där alla evenemang hamnar. Den långa texten är den text som syns om man väljer att klicka på ett evenemang.

Hjälp!

Behöver du hjälp med att fylla i formuläret? Hör då av dig till Kultur Vara.