Nicklas Rosén blev årets företagare

Publicerat 9 oktober, 2017

Nicklas Rosén från Roséns Blommor har blivit utsedd till Årets företagare 2017. Det är nätverket Företagarna i Vara som varje år korar Årets företagare. Nätverkets ordförande Johan Svensson delade tillsammans med kommunalrådet Fredrik Nelander ut priset till Nicklas Rosén med motiveringen:

Nicklas Rosén har med sitt företag Roséns Blommor i Vara AB visat att alla idéer är tillräckligt bra för att prövas, både på egen hand och tillsammans med andra.

Som tredje generationen i företaget tar Nicklas vara på erfarenheten från tidigare generationer och utvecklar den vidare bland annat genom utökat sortiment och samarbete med andra företagare. Nicklas ser till så att vatten och näring främjar växternas tillväxt och att människorna får sin näring från idéer och ett glatt humör. Nicklas är en inspirationskälla, för både kunder och personal.

Nicklas ser inte ett misslyckande som ett nederlag utan som en erfarenhet som ger nya idéer en större möjlighet att lyckas.