Nationaldagsfirande 6 juni 2018

Publicerat 16 maj, 2018

I år samverkar Vara kommun med föreningen Aktiva Vedum kring firandet av Sveriges nationaldag den 6 juni.

Detta är början på ett ambulerande nationaldagsfirande där kommunens nationaldagsfirande under en treårsperiod kommer att flytta runt mellan orterna Vedum, Kvänum och Vara. Nationaldagsfirandet sker i samarbete med föreningar på orterna.

Hösten 2016 genomfördes projektet Arrangörslyftet, där konsulenter från Kultur i Väst genomförde en genomlysning av arrangörsläget i kommunen. Då framkom att många önskade sig fler arrangemang utanför huvudorten. Det ambulerande nationaldagsfirandet är ett exempel på hur detta hörsammas.

Nationaldagsfirande 6 juni 2018
Vidhemsplatsen Vedum, kl 16.00
Sång, musik, nationaldagstal, utdelning av stipendier och priser. Hela programmet kommer att publiceras längre fram.
Varmt välkomna!

Arr: Aktiva Vedum i samarbete med Vara kommun