Dialogträff inför upphandling av kött fågel och chark

Publicerat 31 oktober, 2018

Vill du som producent leverera kött, fågel och chark till kommunerna Vara, Skara, Götene och Falköping? Vi vill gärna träffa producenter för att skapa en dialog – vilka förutsättningar har, framför allt, våra lokala producenter att leverera till våra kök. Och hur kan vi som kommuner möjliggöra detta?

Vid dialogträffen kommer representanter från kostverksamheterna inom respektive kommun, upphandlingsenheten samt Länsstyrelsen att närvara – se det som ett ypperligt tillfälle för er att bidra, nätverka och ställa frågor.

Vi träffas i Viktoriasalen på Viktoriagården i Skara (Viktoriagatan 2) torsdagen den 8 november klockan 14.00.

Anmälan sker till johanna.sveden@lidkoping.se – din anmälan vill vi ha senast tisdagen den 6 november.