Torsgårdsskolan redo för inflytt

Publicerat 4 december, 2018

När vårterminen börjar hälsar vi elever och föräldrar välkomna till nya Torsgårdsskolan.

Torsgårdsskolan har genomgått en stor till- och ombyggnation och står klar att ta emot elever och fritidshemmen på Västra skolan lagom till terminsstart den 8 januari. Under december kommer alla elever att besöka sin nya skola tillsammans med sina lärare i skolan och på fritids. De kommer få information om vilken ingång som blir deras, samt var klassrum, fritids och matsal ligger.

Redan förra veckan fick andraklassarna Erik Warmark, Theo Erlandsson och Ebba Sjögren titta in tillsammans med rektor Birgitta Ahlberg och biträdande rektor Lilian Darius. Erik, Theo och Ebba var med och tog de första spadtagen när skolan började renoveras den 30 maj förra året och de ser mycket fram emot att äntligen flytta in i Torsgårdsskolan.