Vi Håller Vara Rent

Publicerat 8 februari, 2019

Vara kommun plockar skräp för en finare närmiljö. Anmälan är nu öppen.

Varje vår arrangerar Håll Sverige Rent en aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp – både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Förra året deltog drygt 1500 barn och vuxna tillsammans i kampanjen att hålla Vara rent.

Vill du haka på i år? Vill du anmäla dig eller veta mer gå in här: https://www.hsr.se/vi-haller-rent Anmäl dig senast den 24/3.

Genom att plocka skräp ser du inte bara skräpet på ett nytt sätt, du visar också för andra att skräp inte hör hemma någon annanstans än i papperskorgen. För i slutändan är det ditt och mitt skräp, och det försvinner inte av sig själv.

Från och med onsdag den 10 april (vecka15) kommer materialet att finnas i kommunhuset för avhämtning.