Fotoutställning Elisabeth Ohlson Wallin

Publicerat 25 mars, 2019

Hjässan är kal. 29 mars – 17 april 2019. VARA BIBLIOTEK Utställningshallen

Hjässan är kal består av dokumentärkörverk, en bok och en vandringsutställning.

Underlaget till dokumentärkörverket är tjugo djupintervjuer Annica Carlsson Bergdahl har gjort med män mellan 50 och 73 år, från Skaraborg. De intervjuade männen har fotograferats av fotograf Elisabeth Ohlson Wallin. Ohöljda och innerliga porträtt som är långt från den stereotypa bild av män som ofta syns i media. Utställningen är formgiven av Milena Karlsson och består av fotografier av män, sångtexterna ur körverket och citat från intervjuerna. Konstnären Saba Bereket Persson har till utställningen skapat ett unikt verk; ADAM.

Öppettider utställningshallen: Måndag- torsdag 9-18. Fredag 9-16. Lördag 10-13.

Välkomna!