Stärk din verksamhet med film och sociala medier

Publicerat 5 april, 2019

Vill du lära dig att nå ut med film och sociala medier? Välkommen på en inspirationsworkshop!

Den 21 maj är du välkomna till en inspirationsworkshop som hjälper er att nå ut till fler. Du får en  introduktion till hur ditt företag skapar en digital närvaro och syns bättre för både trogna och nya följare. Utnyttja de sociala kanaler där era målgrupper finns och skapa ytterligare intresse med film; mediet med störst genomslagskraft på internet.

Du får handfasta tips och exempel på hur ni kan bygga upp ett flöde av innehåll som stärker anknytningen mellan ditt företag och de ni vill nå. Ni kommer också själva att få prova på att göra en intresseväckande film med mobiltelefonen.

Workshopen leds av Amanda Termén, vd och strategisk kommunikationskonsult på Språng Kommunikation. Hon har mångårig erfarenhet som näringslivsreporter på TV4 och arbetar dagligen med att hjälpa organisationer nå ut längre med sitt goda arbete, antingen genom att skapa intressant innehåll för dem eller utbilda dem i att göra det själva. Mer info hittas här.

När? Den 21 maj 2019, kl. 18.30–20.30.
Var? Kulturhuset i Grästorp.
För vem/vilka? Företagare i Vara, Essunga och Grästorp.
Varför? För att tillsammans stärka kompetensen kring framgångsrik kommunikation.
Kostnad? 400 kronor.

Länk till anmälan.