Världsbokdagen: Fatima Bremmer

Publicerat 15 april, 2019

På Världsbokdagen, den 23 april, gästas biblioteket i Vara av författaren och journalisten Fatima Bremmer, uppvuxen i Kyrkås och Skara.

Foto: Helen Karlsson

Bremmer har tidigare arbetat som nyhetschef för SKLT Vara/Essunga/Grästorp, Aftonbladets Kvinna-redaktion och Svenska Dagbladets kulturredaktion. Hon har skrivit den uppmärksammade boken ”De sista tanterna”, ett kulturhistoriskt porträtt över den svenska tanten.

2017 tilldelades Bremmer Augustpriset i kategorin fackböcker för den kritikerrosade boken ”Ett jävla solsken – En biografi om Ester Blenda Nordström”. I somras kunde man höra Bremmer sommarprata i P1:s Sommar.

Välkommen till ett samtal med Fatima Bremmer. Moderator: Kulturchef Karin Beckman.

VÄRLDSBOKDAGEN Tisdag 23 april kl 18.00
Vara bibliotek

Fri entré!