Föreläsning för Lagmanseleverna av Hampus Nessvold

Publicerat 8 oktober, 2019

14/11 kommer skådespelaren och artisten Hampus Nessvold till Lagmansgymnasiet. Han tar oss med på sin resa genom identitetssökande, tonår och pratar kärlek, sex, porr, könsroller, vänskap, våld, kroppskomplex och mycket mer.

Hampus Nessvold delar med sig av sina erfarenheter av ung destruktiv kärlek, att mobba och mobbas, bara ha tjejkompisar som kille, manlig vänskap, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. Hurdan är en “riktig man”?

Hampus Nessvold är den drivne multitalangen som väcker tankar och påverkar med hjälp av träffsäker humor och självironi. I sina föreläsningar delar han med sig av personliga erfarenheter och ifrågasätter den traditionella mansrollen och de konsekvenser den för med sig för både män och kvinnor.

I sina föreläsningar går Hampus Nessvold in på djupet om det att vara man, ända från barnåldern, via tonåren till vuxenlivet. Han talar om könsroller som begränsar och förvränger, skapar ångest och påverkar relationer. Om den nya sortens manlighet och utrymme att utvecklas. Om möjligheten att vara den man är. Allting levererat med klockren humor och en stor dos självironi.