Lagmansgymnasiet har klassificerats som lokal idrottsprofil i samverkan med Grästorps IK

Publicerat 9 mars, 2020

Vi är glada att kunna berätta att Lagmansgymnasiet i samverkan med ishockeyföreningen Grästorps IK har av Svenska Ishockeyförbundet klassificerats som rekommenderad ishockeyprofil. (LIP)
En lokal ishockeyprofil (LIP) är en samverkansform mellan en skolhuvudman och en eller flera ishockeyföreningar och vänder sig till ishockeyintresserade ungdomar inom skolhuvudmannens och samverkande ishockeyföreningars naturliga rekryteringsområde. Mål och riktlinjer för verksamheten har utarbetats av Svenska Ishockeyförbundets Utvecklingsavdelning och Hockeygymnasieutskottet och skall uppfyllas vid den verksamhet som har klassificerats som rekommenderad lokal ishockeyprofil.
Vi utökar ansökningstiden för LIP till 15 maj.
Vid frågor kontakta Louise Bäck 0512-31230