Vara Konserthus ställer in all publik verksamhet

Publicerat 18 mars, 2020

På ett extrainsatt styrelsemöte igår kväll beslutade Vara Konserthus styrelse att ställa in all publik verksamhet till och med den 13 april. Beslutet baserar sig på en riskanalys som genomförts.

– Redan nu är de flesta av våra arrangemang under mars inställda eller flyttade. Styrelsen var därför enig om att denna åtgärd är naturlig i rådande samhällssituation. Många av våra kollegor i branschen gör på samma sätt, säger Sture Carlsson, styrelseordförande i Vara konserthus. Vi är säkra på att vi kommer att få förståelse för vårt beslut bland våra många trogna gäster och arrangörer.

Information om inställda och flyttade arrangemang finns på konserthusets hemsida och i våra kanaler på sociala medier. Alla som köpt biljett kommer att bli kontaktade via mejl eller sms, och i vissa fall telefonsamtal, med besked vad som gäller för respektive föreställning.

– För oss på Vara Konserthus känns det givetvis viktigt att göra det bästa i den situation som nu råder. Det är en fantastisk säsong som vi nu tvingas avbryta men hälsan går före allt, säger Henrik Lillsjö, tillförordnad VD. Viktigast är att vi nu tillsammans hjälps åt i situationen som råder!