2020 års Fairtrade City-diplom

Publicerat 8 maj, 2020

Sedan 2016 har styrgruppen för Fairtrade i Vara valt att uppmärksamma olika aktörer som arbetar med Fairtrade på olika sätt och nu har turen kommit till Willys i Vara.

Styrgruppen vill ge 2020 års diplom till Willys då utbudet av Fairtrade-produkter är en del i Vara kommuns delaktighet i Fairtrade City. Diplomet ges till de verksamheter som erbjuder Fairtrade i sitt sortiment.

Genom att erbjuda Fairtrade-märkta varor så gör Willys något konkret på lokal nivå vilket ger effekt på global nivå. Vi hoppas att Willys fortsätter i samma spår, oavsett om det är Fairtrade, övrig märkning eller helt enkelt lokalproducerat från Slätten.

– Stort tack för detta! Ett oerhört hedrande pris. Kul att se att vårt hållbarhetsarbete ger resultat, säger butikschef Jonas Gustavsson.

Grattis till Willys i Vara för 2020 års Fairtrade city diplom!