Bohuslän Big Band tågade med Jazzparaden i Vara och St Levene

Publicerat 29 maj, 2020

Torsdagen den 28 maj hördes tonerna av glad och svängig jazzmusik i och runt Vara.

Orkester spelar på äng.Foto: Anneli Johansson/Vara Konserthus

Jazzorkestern Bohuslän Big Band tågade genom Badhusparken och stannade till på ett par olika äldreboenden i Vara och Stora Levene för att sprida musikalisk glädje. De hann också med spontanbesök i trädgården hemma hos familjen Adolfsson/Frid och paret Skaar/Lidén.

Bohuslän Big Band startade sin jazziga parad i Badhusparken och fortsatte sedan till äldreboendet Stenkilsgården i Stora Levene samt Södergården och Östergården i Vara. Det gick inte att ta miste på entusiasmen hos den glada publiken som applåderade stort. Publiken deltog så klart på säkert avstånd.

Under eftermiddagen blev det också ett spontanbesök i trädgården hos barnfamiljen Adolfsson/Frid och paret Skaar/Lidén utanför Stora Levene.

Foto: Anneli Johansson/Vara Konserthus