Sommarlovsprogram 2020

Publicerat 15 juli, 2020

Nu är det sommarlov. Här hittar du årets sommarlovsprogram med många roliga aktiviteter.

I år blir sommarlovet lite annorlunda med anledning av coronapandemin. Trots det erbjuds en rad olika aktiviteter under sommaren, många utomhus. Programmet kan komma att fyllas på och förändras allt eftersom, så håll koll här på hemsidan!

Länk till sommarlovsprogrammet 2020.

Vissa aktiviteter är gratis och vissa kostar pengar, se information under respektive programpunkt. De flesta aktiviteter fungerar för dig med funktionshinder, se respektive programpunkt för aktuell tillgänglighetsanpassning. Vid frågor kontakta arrangören.

Med anledning av covid-19 är det viktigt att vi följer myndigheternas rekommendationer. Tänk på att tvätta händerna ofta, håll avstånd till varandra, hosta och nys i armvecket och stanna hemma om du är sjuk. Läs Folkhälsomyndighetens rekommendationer här.