Bli vintercyklist – få gratis dubbdäck

Publicerat 25 september, 2020

Åker cykeln in i förrådet samtidigt som klockan ställs om till vintertid? Dags att tänka om! Nu är det återigen dags för projektet Vintercyklist, som gör det enkelt att gå från sommarcyklist till att även ta cykeln på vintern!

Syftet är att få fler sommarcyklister att fortsätta cykla även på vintern. Genom att anmäla dig till projektet har du möjlighet att bli en av de utvalda deltagarna som får dubbdäck, inklusive byte på SportTorget i Vara, till vintern. I gengäld åtar du dig att cykla till och från jobbet minst tre dagar i veckan under perioden 30 november till 5 april. Dessutom vill vi att du hjälper till och berättar för oss hur du tycker vinterväghållningen i Vara kommun fungerar.

Låter det här som något för dig?

Läs mer och anmäl dig