Begränsat antal besökare i badhuset

Publicerat 1 oktober, 2020

För att undvika trängsel i omklädningsrum, duschar och simhall har Vara badhus valt att begränsa antalet besökare till 100 personer åt gången. Badhuset har även infört ett enkelt kösystem som innebär att nya badgäster får vänta tills andra lämnat badet, om gränsen på 100 gäster är nådd.

Bilden föreställer två barn i ett badhus.

Badhuset bedömer att du som gäst främst kommer märka av begränsningen på helger och skollov, övriga tider bör det inte märkas.

Simhallar omfattas i nuläget inte av några begränsningar av antalet besökare av anledning av coronaviruset och covid-19. Givetvis gör ändå Vara Badhus och Nästegårdsbadet ändå allt för att, tillsammans med badgästerna, minimera spridningen av coronaviruset. Begränsningen av antalet badgäster är en sådan åtgärd.

Tack för visad förståelse och välkomna till våra badhus!