Vi minskar smittspridningen och gör varandra bra!

Publicerat 15 oktober, 2020

En symbolisk gåva i form av handsprit delas ut till alla anställda i kommunen.

Kommunalråd och kommundirektör besöker medarbetare på Solgårdens kök.

Coronakrisen är inte över än och vi kan konstatera att den kommer att pågå under lång tid framöver. Därför är det viktigt att vi fortfarande håller i, håller ut och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Alla medarbetare i Vara kommun har gjort ett fantastiskt jobb med att förhindra smittspridning under året och vi behöver fortsätta hjälpas åt att minska smittspridningen. Därför delar vi nu ut handsprit till alla våra medarbetare som en påminnelse om att vi tar ett gemensamt ansvar i arbetet med att hålla smittan borta. Tillsammans minskar vi smittspridningen och gör varandra bra!

Gabriela Bosnjakovic
Kommunstyrelsens ordförande

Anna Cederqvist
Kommundirektör