Årets (digitala) företagarfest 2021

Publicerat 26 januari, 2021

Låt oss presentera – en digital upplaga av evenemanget ”Årets företagarfest i Vara”!

Robert Fux framför Varas stationshus.

I år presenteras en ny variant av Årets Företagarfest i Vara – det årliga evenemanget som syftar till att sätta strålkastarljuset på entreprenörsanda, handel, företagande och organisationer som gjort bra saker för Vara.

Årets upplaga blir helt digital och prisutdelningarna för årets utmärkelser kommer att spelas in som separata videoklipp. Videoklippen kommer sedan att publiceras en i taget i Vara kommuns digitala och sociala kanaler.

Vara Konserthus residensartist Robert Fux har fått det ärofyllda uppdraget att läsa upp motiveringar och presentera vinnarna av årets olika utmärkelser. Priserna överlämnas av representanter från den organisation eller det företag om utsett vinnaren.

Årets utmärkelser delas ut i kategorierna:

  • Årets företagare – delas ut av Företagarnas lokalavdelning och Vara kommun.
  • Årets kulturella och kreativa exempel – delas ut av Vara kommun.
  • Årets stora lyft – delas ut av Vara Köpmannaförening.
  • Det goda exemplet – delas ut av Samordningsförbundet Skaraborg.
  • Entreprenörspriset – delas ut av Sparbanken Skaraborg.
  • Årets gröna företagare – delas ut av LRF.