Anmäl dig till Skaraborgssalongen 2021

Publicerat 26 februari, 2021

Anmälan till Skaraborgssalongen 2021 är öppen! Mellan 1 februari – 7 mars är alla som känner sig manade, yrkesverksamma konstnärer och glada amatörer, välkomna att ansöka om att få ställa ut på Skaraborgssalongen 2021. Ansökningsprocessen sker helt och hållet digitalt.

Bilden föreställer en hand med målarpenslar.

TILL ANMÄLAN

– Alla är välkomna att ansöka till salongen. Vi hoppas att både yrkesverksamma som aspirerande konstnärer tar chansen att söka. Det går att ansöka både som enskild person eller som grupp, säger Sannela Vestrin, kultursamordnare i Vara kommun.

En jury väljer sen ut vilka konstverk som ställs ut på Skaraborgssalongen 2021, som pågår 29 maj – 11 september. Juryn består av Inger Agnemark, ordförande Varabygdens konstförening, Marie Beckman, konstnär, Sannela Vestrin, Kultur & fritid Vara kommun och Tomas Asplund Gustafsson, Skövde konstmuseum.