Inspirationsträff för egenföretagare

Publicerat 9 mars, 2021

Är du egenföretagare eller funderar på att ta steget? Välkommen på inspirationsträff på temat ”Mod, nätverkande och marknadsföring” den 11 mars kl 18-19.30.

Person som ler

Linda Blom driver företaget ”Blom Communication AB” där hon jobbar som kommunikationsstrateg och konsult. Under vårt digitala event kommer Linda att dela med sig av sin företagarresa och berätta om både medgång och motgång under hennes första tre år som egenföretagare. Linda kommer också att bjuda på flera konkreta tips för hur du bygger nätverk och jobbar medvetet med
din marknadsföring som nystartat företag.

Program

Förutom det inspirerande föredraget av Linda Blom, kommer NyföretagarCentrum och våra medarrangörer att informera kort om hur vi alla kan finnas till hands och hjälpa nya företagare. Representanter från Vara kommun deltar vid träffen.

Anmälan

Anmäl dig till Gunilla J Carlsson per e-mail: gunilla.j.carlsson@nyforetagarcentrum.se
En länk till Teamsmötet mailas till dig strax innan.