Sista chansen att söka till UngDrive Academy

Publicerat 25 maj, 2021

Vara Kommun erbjuder platser till UngDrive Academy – Sveriges största och mest populära entreprenörsutbildning på sommarlovet.

Fyra ungdomar.

Starta företag inom vad som helst, solo eller tillsammans med vänner. Med hjälp av inspiration, workshops, coaching, säljträning samt ett startkapital får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet – med hjälp av riktiga entreprenörer. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!

Vem kan söka

Du som går åk 9 på Alléskolan/Nästegårdsskolan eller 1:a eller 2:a året på Lagmansgymnasiet. Inga förkunskaper krävs.

Får man lön?

Som deltagare i UngDrive Academy får du ett startkapital på 1 500 kronor som du får behålla. Du får ingen lön utöver det, men alla pengar du tjänar på ditt företag är dina egna. Det finns alltså ingen gräns för hur mycket du kan tjäna, utan det är helt upp till dig själv och ditt företag.

Läs med om UngDrive Academy och ansök på www.ungdrive.se/academy