Sommarlovsprogram 2021

Publicerat 10 juni, 2021

Snart är det dags för sommarlov! Hitta saker att göra i vårt välfyllda sommarlovsprogram.

Bild på gräs och klarblå himmel, med texten "Sommarlov".

Årets sommarlovsprogram bjuder på en rad olika aktiviteter för barn och unga, många utomhus. Vad sägs om bad på Vara utomhusbad, minigolfspel, sommarhajk, skaparverkstad, simskola, teater, testa på att rida, utomhusbio och extra öppet på våra fritidsgårdar för att nämna några!

Alla aktiviteter i programmet är gratis!

Även i år blir sommarlovet lite annorlunda med anledning av pandemin. Aktiviteterna anpassas efter Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och följer de regler som gäller. Aktiviteter kan behöva flyttas eller ställas in, beroende på smittläget.

Programmet kan komma att fyllas på och förändras allt eftersom så håll koll här på hemsidan!

Hela sommarlovsprogrammet hittar du här.