Julklapp ska stötta handeln

Publicerat 3 november, 2021

Alla anställda i Vara kommun kommer i år få 1000 kronor i form av ett presentkort i julklapp.

Irene Karlsson, Carl-Uno Olsson och Gabriela Bosnjakovic från kommunstyrelksen tillsammans med kommundirektör Anna Cederqvist och Jessica Lundmark från Vara köpmannaförening.Irene Karlsson, Carl-Uno Olsson och Gabriela Bosnjakovic från kommunstyrelsen tillsammans med kommundirektör Anna Cederqvist och Jessica Lundmark från Vara köpmannaförening.

– Pandemin har inneburit ett väldigt hårt arbete ute i våra verksamheter, alla har slitit enormt. Vi värdesätter våra medarbetare oerhört mycket och den här presenten är ett litet sätt att visa vår uppskattning, säger kommunstyrelsens ordförande Gabriela Bosnjakovic.

Presentkortet delas ut till omkring 1600 medarbetare och går att nyttja i alla butiker i Vara, Vedum, Kvänum och Levene. Samtidigt som kommunen vill visa sina medarbetare uppskattning så är det också ett sätta att stärka den lokala handeln.

– Vi vet att många handlare har haft det tufft under pandemin. Det är ett sätt för oss att hjälpa till och stötta våra lokala näringsidkare runt om i kommunen, säger Gabriela Bosnjakovic.