Livesänd näringslivsfrukost den 24 november

Publicerat 22 november, 2021

Onsdagen den 24 november 2021 kl. 09.00 är det återigen dags för Vara Näringsliv LIVE – en livesänd näringslivsfrukost med Vara kommun på Youtube.

Studio med soffor och bord. Texten "Vara Näringsliv LIVE".

Gör dig redo för en näringsrik morgon! Samhällsbyggnadschef Johanna Forslund Kullander kommer samtala med lokala företagare på olika teman som kan vara intressanta för dig som verksam på Varaslätten. Eventet sänds från en studio på Vara Konserthus. Morgonens samtal kommer beröra framtidens teknikföretag, etableringar, kompetensförsörjning mm.

Bland gästerna finns Mathias Larsson från Rotage, Andreas Kvist från Byggprofiler samt Anette Odqvist från Skandia Elevator. Dessutom från vi besök av representanter från Business Region Skaraborg. Även kommunstyrelsens arbetsutskott tittar förbi.

Koka lite kaffe, slå dig ner framför datorn och häng på!

När? Onsdag 24 oktober 2021 kl. 09.00-09.45
Var? Vara kommuns YouTube, direktlänk till livesändningen