Vi behöver din hjälp!

Publicerat 10 januari, 2022

Just nu har vi den högsta sjukfrånvaron inom vår verksamhet sedan pandemins start. Personal är sjuka både i covid men också andra vanliga sjukdomar. Utöver faktiskt sjuk personal så innebär även nya regler om smittspårning samt de som har någon sjuk i familjen att personal inte kan komma och arbeta.

Bilden föreställer vårdpersonal med munskydd

Kan du tänka dig att hjälpa oss att utföra så kallade servicetjänster vore det till stor hjälp. Det skulle innebära en stor lättnad för vård- och omsorgspersonal som då kan ägna sig mer åt det vårdnära arbetet istället. Exempel på servicetjänster är social samvaro, hjälpa till vid matsituationer, servera, städa och tvätta

Vi erbjuder en kortare introduktion innan du börjar arbeta.

Har du möjlighet att ställa upp? I första hand så söker vi dig som har någon form av vård och omsorgs utbildning eller omsorgserfarenhet men vi behöver även hjälp av dig som inte har tidigare erfarenhet.

Tack för att du ställer upp!

För mer information kontakta HR-avdelningen:  Marita Wilhelmsson 0512-310 57 eller Jessica Larsson 0512-310 08.

Läs annonsen och anmäl dig här!