Informationsträff om grannsamverkan

Publicerat 23 mars, 2022

Polisen Västra Skaraborg bjuder tillsammans med Vara kommun in till informationsträffar om grannsamverkan.

Grannsamverkan är en beprövad metod som verkligen minskar antalet brott i de områden där det tillämpas. Vi vill lokalt öka antalet bostadsområden som är med i grannsamverkan. Allt för att minska brottsligheten och öka tryggheten.

Vi bjuder därför in till 4 stycken informationsträffar dit alla som är intresserade av att starta upp grannsamverkan är välkomna. Ta med dig grannen/grannarna eller kom ensam! Även ni som redan är med i grannsamverkan och vill ha lite repetition är välkomna. Ingen föranmälan krävs.

Grannsamverkan fungerar både för er som bor på landsbygden eller i villa/lägenhet inne i ett samhälle.

Onsdag den 30 mars kl. 18-20 i Sparbankshallen
Onsdag den 20 april kl. 18-20 i Nästegårdsskolans aula