Stina blir ny kanslichef i Vara kommun

Publicerat 29 september, 2022

Vara kommun har glädjen att hälsa Christina Bjerke Versland välkommen som kanslichef i Vara kommun. Christina, eller Stina som hon oftast kallas, är juristutbildad och har lång erfarenhet från arbete i offentlig sektor som såväl jurist som chef. Hon har också redan känt på hur det är att jobba i Vara kommun då hon stöttar upp i arbetet med de juridiska frågorna när kommunens jurist Ingrid Everhag även är tillförordnad kanslichef.

Stina ny kanslichef

Kommundirektör Anna Cederqvist är mycket nöjd med rekryteringen:

I Stina får vi en mycket kompetent ledare som kommer att axla kommande utmaningar i vår kommun, med fokus på utveckling och ett tillitsbaserat ledarskap. Jag välkomnar Stina som kanslichef och till kommunens ledningsgrupp. Vi kommer att göra varandra bra!

Stina ser tjänsten som en spännande utmaning och möjlighet och kommenterar sitt nya uppdrag med stor entusiasm:

Det ska bli jättekul att få axla rollen som kanslichef i Vara kommun! Under de veckor jag har stöttat kansliet som bitr. kommunjurist har jag märkt vilket härligt gäng som jobbar här och jag ser fram emot mitt nya uppdrag och alla ytterligare bekantskaper.

Stina tillträder sin tjänst som kanslichef 1 januari.