Dags att söka kurs på Kulturskolan

Publicerat 13 december, 2022

Vill du lära dig att spela ett instrument, dansa eller gå en kurs inom området bild och form och är mellan 7 och 19 år? Då kan du söka till Vara kulturskola.

Någon spelar trummorVill du lära dig att spela ett instrument, dansa eller gå en kurs i bild och form? Då kan du söka till Vara kulturskola.

Kurskatalogen öppnar den 15 december och där hittar du alla kurser för vårterminen 2023. När du bestämt vilken kurs du vill gå bokar du den lektionstid som passar. Kurskatalogen hittar du på www.studyalong.se/vara.

De elever som redan går på Kulturskolan under höstterminen har fått eller kommer att få en påminnelse om att godkänna sin kurs för att kunna fortsätta även på vårterminen. Görs inte det stryks eleven från kursen. Skulle man missa eller glömma går det att ansöka på nytt i kurskatalogen, men då har man ingen förtur till platsen som man haft tidigare.

Har du frågor kan du ta kontakt med läraren eller gå in på studyalong.se/vara och välja intresseanmälan så kommer den ansvariga läraren att ta kontakt.

Kurserna startar vecka 3 2023.