Välkommen på Schlättas Framtidskväll

Publicerat 7 mars, 2023

Den 9 mars kl. 16.00-21.00 är det premiär för Schlättas Framtidskväll – fokus Industri och Teknik.

Under kvällen kommer det att vara öppet hus på ett tiotal företag runt om i kommunen samt på Lagmansgymnasiets industri- och teknikprogram. Syftet är att inspirera fler att välja en framtid inom industri- och teknikbranschen.

Vem riktar sig kvällen till?

Oavsett om du är elev som snart ska ut i arbetslivet eller ska välja gymnasieinriktning, är arbetssökande eller sugen på att byta arbetsplats, är lärare, förälder eller bara nyfiken på hur en modern industri ser ut så är detta är kvällen för dig. Alla är välkomna!

Vilka företag deltar?

Arentorps Legoindustri, Byggprofiler i Tråvad, KPAB, Lagmansgymnasiet (öppet mellan 16.00-19.00), Landqvist Mekaniska, Prido, Ranaverken, Rekordverken, Skandia Elevator, Swegon Operations, Tornum och Åkerstedts.

Under kvällen kommer det finnas möjlighet att ta sig med buss till företag i Kvänum. Bussen utgår från Lagmansgymnasiets entré klockan 18:15 och är tillbaka på Lagmansgymnasiet senast klockan 21:00.

Mer information

Mer information och anmälan till bussarna finns på sidan Schlättas Framtidskväll.