Caféterior

Café Europa

Caféet finns på plan 2 i kommunhuset och är ett personalcafé. Här arbetar Britt-Marie, Anneli och Lena i olika skift.
Caféet servar ungefär 200 gäster varje dag och har öppet 7:00–16:00 varje dag utom fredagar då det stänger klockan 11:00.
I cafeterian kan man köpa smörgåsar, ost- och frukttallrikar, pajer, mat att värma, hembakade kakor och såklart nybryggt kaffe/te. Pajerna tillagas på Lagmansgymnasiet, kylmaten tillagas på Solgården och detta skickas upp till kommunhuset tillsammans med övriga varor som behövs till smörgåsar och annat bakstök. Såklart finns även gluten- och laktosfritt i sortimentet. Till möten och andra sammankomster går det bra att beställa kaffe med tillbehör. Vi uppmärksammar också högtider samt andra tillfällen såsom kanelbullens dag.

Café Presto

Café Presto på Lagmansgymnasiet har öppet alla skoldagar, måndag-torsdag mellan 8:30-15:00 och fredag mellan 8.30-13.00. Lunchstängt mellan 13.00 och 14.00.

Vi säljer goda smörgåsar, nybakade kakor, juice, smoothies, frukt… det finns något för alla smaker. Mest går det förstås av vårt ekologiska kaffe, var och varannan går omkring och sörplar kaffe!
Vi satsar på ett varierat utbud med låga priser så att alla kan handla. Vi följer med i trenderna och försöker göra nyttiga bars och goda mellanmål.
Vi följer traditionerna och serverar våfflor, semlor, Gustav Adolf bakelser mm när det är tid för det. Under våren har vi haft en temavecka med Amerikanska bakverk och bröd. Det var mycket uppskattat av våra gäster.
Varmt Välkomna till Café Presto i Konserthusets fina lokaler!