Caféterior

Café Europa

Caféet finns på plan 2 i kommunhuset och är ett personalcafé.
Caféet servar ungefär 200 gäster varje dag och har öppet klockan 7:00-11:00 och 13:00-16:00 varje dag utom fredagar då det stänger klockan 11:00. Så gott som varje morgon bakar vi frallor, som utgör en väldoftande del av vår frukostbänk. Här kan du bre din egen smörgås, och köpa ägg, frukt, dryck och annat smått och gott.

Vi har även smoothie, paj med sallad, hembakade kakor samt ekologiskt och rättvisemärkt kaffe och te. Såklart finns även gluten- och laktosfritt i sortimentet. Till möten och andra sammankomster går det bra att beställa kaffe med tillbehör. Vi uppmärksammar också högtider samt andra tillfällen såsom kanelbullens dag.

Har du frågor går det bra att ringa oss på tel. 0512-313 09.

Varmt välkomna till Café Europa i kommunhuset!

Café Presto

Café Presto på Lagmansgymnasiet har öppet alla skoldagar, måndag-torsdag mellan klockan 8:30-15:00 och fredag mellan 8.30-13.00. Lunchstängt mellan 13.00 och 14.00.

Vi säljer goda smörgåsar, nybakade kakor, juice, smoothies och frukt… det finns något för alla smaker. Mest går det förstås av vårt ekologiska och rättvisemärkta kaffe, var och varannan går omkring och sörplar kaffe!

Vi satsar på ett varierat utbud med låga priser så att alla kan handla. Vi följer med i trenderna och gör till exempel nyttiga bars och goda mellanmål. Vi uppmärksammar högtider och traditioner samt har temaveckor med jämna mellanrum.

Har du frågor går det bra att ringa oss på tel. 0512-313 79.

Varmt välkomna till Café Presto i konserthusets fina lokaler!

Självservice

På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.