Caféterior

Café Europa

Caféet finns på plan 2 i kommunhuset och är ett personalcafé. Här arbetar Lena, Annelie och Anna i olika skift.
Caféet servar ungefär 200 gäster varje dag och har öppet 7:00-11:00 och 13:00-16:00 varje dag utom fredagar då det stänger klockan 11:00. Så gott som varje morgon bakar vi frallor, som utgör en väldoftande del av vår frukostbänk. Här kan du bre din egen smörgås, och köpa ägg, frukt, dryck och annat smått och gott.

Vi har även smoothie, paj med sallad, hembakade kakor och såklart nybryggt kaffe/te. Såklart finns även gluten- och laktosfritt i sortimentet. Till möten och andra sammankomster går det bra att beställa kaffe med tillbehör. Vi uppmärksammar också högtider samt andra tillfällen såsom kanelbullens dag.

Har du frågor går det bra att ringa oss på tel. 0512-31309

Café Presto

Café Presto på Lagmansgymnasiet har öppet alla skoldagar, måndag-torsdag mellan 8:30-15:00 och fredag mellan 8.30-13.00. Lunchstängt mellan 13.00 och 14.00.

Vi säljer goda smörgåsar, nybakade kakor, juice, smoothies, frukt… det finns något för alla smaker. Mest går det förstås av vårt ekologiska kaffe, var och varannan går omkring och sörplar kaffe!
Vi satsar på ett varierat utbud med låga priser så att alla kan handla. Vi följer med i trenderna och försöker göra nyttiga bars och goda mellanmål.
Vi följer traditionerna och serverar våfflor, semlor, Gustav Adolf bakelser mm när det är tid för det. Under våren har vi haft en temavecka med Amerikanska bakverk och bröd. Det var mycket uppskattat av våra gäster.
Varmt Välkomna till Café Presto i Konserthusets fina lokaler!

Har du frågor går det bra att ringa oss på tel. 0512-313 79

Självservice

På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.