Lokal idrottsutbildning fotboll

Målsättningen med verksamheten är att du ska kunna kombinera dina gymnasiestudier med utbildning inom fotboll. Du ges möjlighet att utifrån din egen förmåga förbättra teknik och grundfärdigheter för att kunna tillämpa dessa i träning och matchsituationer. Fokus ligger på den individuella utvecklingen.

Träning / undervisning
Två träningar/undervisningstillfällen i veckan genomförs under två år. Träningen utförs av kunniga instruktörer som utbildar och vägleder eleverna på bästa sätt.

Träningen hålls i Sparbankshallen med konstgräs. Dessutom finns det även tillgång till konstgräsplan utomhus och en hall inomhus för futsalträning som träningsinslag emellanåt.

Den lokala idrottsutbildningen består av två kurser, Idrott och hälsa- specialisering 1, 100 poäng, och Idrott och hälsa- specialisering 2, 100 poäng. Du läser kurserna som individuellt val.

Genom att läsa Lokal idrottsutbildning fotboll får du som vill spela och utvecklas inom fotboll möjligheten att göra detta samtidigt som du går på gymnasiet. Välkommen med din ansökan!

Sista dag att ansöka är den 20 mars 2020.

Ansökan Lokal idrottsutbildning fotboll

Självservice

På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.