Lokal idrottsutbildning innebandy

Målsättningen med verksamheten är att du ska kunna kombinera dina gymnasiestudier med utbildning inom innebandy. Du ges möjlighet att utifrån din egen förmåga förbättra teknik och grundfärdigheter för att kunna tillämpa dessa i träning och matchsituationer. Fokus ligger på den individuella utvecklingen.

Elever Från Lagman spelar innebandy

Träning/undervisning

Två träningar/undervisningstillfällen i veckan genomförs under samtliga tre studieår. Träningen utförs av kunniga instruktörer som utbildar och vägleder eleverna på bästa sätt.

All träning sker i Pentahallen i nära anslutning till gymnasieskolan.

Den lokala idrottsutbildningen består av två kurser, Idrott och hälsa- specialisering 1, 100 poäng, och Idrott och hälsa- specialisering 2, 100 poäng. Du läser kurserna som individuellt val.

Genom att läsa Lokal idrottsutbildning innebandy får du som vill spela och utvecklas inom sporten möjligheten att göra detta samtidigt som du går på gymnasiet.

Ansökan

Anmälan till lokal idrottsutbildning innebandy görs i samband med gymnasievalet.

Självservice

På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.