Teknikcollege

Teknikcollege är en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningsanordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar.

Bilden föreställer en person som går på Teknik collage

Studerar du på Teknikprogrammet eller Industritekniska programmet deltar du i Teknikcollege.

Teknikcollege leder till bra praktikplatser och garanterat sommarjobb samt mycket goda möjligheter till ett framtida arbete. Vill du veta mer om Teknikcollege? Gå in på www.teknikcollege.se eller kontakta Lagmansgymnasiets verksamhetschef på 0512-311 90.

Teknikföretagen erbjuder Lagmanselever sommarjobb

Teknikföretagen i Vara erbjuder sommarjobb till alla elever i årskurs 1 och 2 på Industritekniska programmet och Teknikprogrammet.

Eleverna erbjuds 3-4 veckors jobb men kan få delade perioder. På grund av osäkerhet kring pandemin kan det hända att någon eller några elever inte kan erbjudas sommarjobb, alternativt får ett sommarjobb på andra företag eller i andra verksamheter.

Ansökan

Till ansökan sommarjobb Teknikföretagen

Eleven måste kunna ta sig till arbetsplatsen själv, så vid ansökan är det bra att tänka på avståndet till arbetsplatsen.

Ansökan är öppen till den 28 februari. Senast den 15 mars kommer svar på ansökan.

E-tjänster och Självservice

I vår självserviceportal kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.