Vuxna på stan

Som vuxna har vi ansvar för att våra ungdomar skall trivas i vårt samhälle. Många ungdomar behöver ibland bara någon vuxen att prata med – någon annan än deras lärare, förälder eller någon myndighetsperson.

Vuxna på stanTre personer nattvandrar i Vara.

Därför söker vi nu dig, över 25 år, som vill engagera dig ideellt genom att nattvandra! Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk. Att nattvandra är ett enkelt sätt att bidra med viktigt stöd för våra unga. Det skapar en social trygghet och handlar mest om att bara vara där, fråga hur någon mår, lyssna eller kanske plåstra om.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att nattvandra? Du hittar den senaste informationen om datum och kan lämna din intresseanmälan på Vuxna på stans Facebook-sida eller till Torsbo fritidsgård, tel. 0512-311 18.

Personuppgiftsbehandling

Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här.

Självservice

På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.