Företagare

Bra att veta för dig som är verksam i Vara kommun.

Person som ler

Vara Näringsliv LIVE – livesända näringslivsfrukostar

Under våren 2021 kommer vi att bjuda in det lokala näringslivet till ett antal livesända näringslivsfrukostar. Samhällsbyggnadschef Johanna Forslund Kullander kommer samtala med lokala företagare på olika teman som kan vara intressanta för dig som verksam på Varaslätten. Eventet sänds från en studio på Vara Konserthus och under tiden har du chansen att ställa dina frågor via chatt eller e-post. Koka lite kaffe, slå dig ner framför datorn och häng på!

Mer information om aktuella datum kommer inom kort.

Titta på tidigare näringslivsfrukostar i efterhand:

17 mars 2021 / Företagsklimat och småstadsutveckling

 

Håll kontakten med Vara Näringsliv

Nyhetsbrev

En gång i månaden skickar Vara Näringsliv ut ett nyhetsbrev om och för det bördiga näringslivet i Vara kommun. Det innehåller nyheter och aktuell information för dig som företagare. Välkommen att anmäla dig till nyhetsbrevet.

Sociala medier

Vara Näringsliv finns också på LinkedIn och Facebook. Följ oss gärna för få löpande uppdateringar om näringslivet på Varaslätten.

 

Boka ett företagsbesök

Kommunstyrelsens arbetsutskott vill besöka dig som företagare i Vara kommun.

Besöken är ett av flera sätt för kommunrepresentanter att lyssna in hur ni som företagare upplever företagsklimatet, på vilket sätt och om vad ni har kontakt med kommunen samt vad som skulle behövas för att – om så önskas – ni ska kunna vidareutvecklas i Vara med omnejd. När det inte fungerar att genomföra fysiska besök så sker mötet digitalt.

Låter det intressant, boka ett besök här.

 

Bra länkar för dig som företagare

Här har vi samlat information som kan ge dig som företagare mer vind i ryggen.

Vill du veta mer om dina kollegor, använd Företagsfakta.

Byta lokal? Information om industrilokaler i kommunen.

Övriga användbara länkar.

 

 

Kontakt

Självservice

På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.