Företagare

Vara Näringsliv – nyhetsbrev, näringslivsluncher, livesändningar, företagsbesök och bra att veta för dig som är verksam i Vara kommun.

Person som ler

Nyhetsbrev från Vara Näringsliv

Cirka en gång i månaden skickar Vara Näringsliv ut ett nyhetsbrev om och för det bördiga näringslivet i Vara kommun. Det innehåller nyheter, inbjudningar till näringslivsaktiviteter och aktuell information för dig som företagare.

Välkommen att anmäla dig till nyhetsbrevet!

Senaste nyhetsbrevet:
Juni 2022

Följ Vara Näringsliv på sociala medier

Följ oss gärna på sociala medier för att få löpande uppdateringar om näringslivet på Varaslätten. Vara Näringsliv finns på LinkedIn och Facebook.

Näringslivslunchen

Under hösten välkomnas näringslivets olika aktörer till näringslivsluncher på Vara Konserthus. Syftet med de timmeslånga lunchträffarna är att under lättsamma former få en känsla för vad som är på gång av relevans för det lokala näringslivet.

Kommande datum för näringslivsluncherna:

  • 20 oktober 2022
  • 14 december 2022

Mer information och anmälan kommer.

Vill du få inbjudan direkt i inkorgen? Anmäl dig till Vara Näringslivs nyhetsbrev!

Vara Näringsliv LIVE

Ett par gånger per år bjuder vi in det lokala näringslivet till att delta i ett antal livesända näringslivsfrukostar. Samhällsbyggnadschef Johanna Forslund Kullander samtalar med lokala företagare på olika teman som kan vara intressanta för dig som verksam på Varaslätten.

Här kan du titta på tidigare livesändningar i efterhand.

Boka ett företagsbesök

Kommunstyrelsens arbetsutskott vill besöka dig som företagare i Vara kommun.

Besöken är ett av flera sätt för kommunrepresentanter att lyssna in hur ni som företagare upplever företagsklimatet, på vilket sätt och om vad ni har kontakt med kommunen samt vad som skulle behövas för att – om så önskas – ni ska kunna vidareutvecklas i Vara med omnejd. När det inte fungerar att genomföra fysiska besök så sker mötet digitalt.

Låter det intressant, boka ett besök här.

Bra länkar för dig som företagare

Här har vi samlat information som kan ge dig som företagare mer vind i ryggen.

Vill du veta mer om dina kollegor, använd Företagsfakta.

Byta lokal? Information om industrilokaler i kommunen.

Övriga användbara länkar.

Kontakt

E-tjänster och Självservice

I vår självserviceportal kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.