Lek- och upplevelsebad

Barnbassänger

Välkommen till vårt spännande upplevelsebad

I upplevelsebadet hittar du massor av roliga saker att göra. Är du på lekhumör så är vår vattenrutschkana på 80 meter något som du inte vill missa. Prova våga våga där du själv skapar vågor eller vår klätterväg där du kan utmana någon i en tävling.

För våra minsta badgäster finns tre barnpooler i varierande djup och en liten rutschkana. Här möter ni våra skulpturer giraffen, delfinen och grodan.
Temperaturen i upplevelsebadet och barnpoolerna ligger på cirka 31 grader.

I vår undervisnings-varmvattenbassäng med härliga 34 grader kan du vid vissa tider leka och vid andra tider är det lugn och avkoppling som gäller. Den höj- och sänkbara botten gör att bassängen kan användas för flera olika aktiviteter som simskola, vattengymnastik, babysimskola mm. Bassängen är vid vissa tider bokade av grupper.

Du kan också simma, koppla av i bubbelpoolen eller njuta av bubblorna i champagnezonen.

Efter mycket bad och lek så blir man hungrig. I upplevelsebadet har du möjlighet att köpa enklare förtäring och fika som du kan äta vid våra bord.

Har du med dig egen fika finns det ett par bord bortanför klätterväggsbassängen som är avsedd för egen fika.

Viktig information

Läs igenom trivselregler och övrig information före ditt besök.
Vi reserverar oss för att bassänger, bastu och annan teknisk utrustning kan vara avstängda för underhåll. Se aktuell information på hemsidan innan ditt besök eller ring receptionen.

E-tjänster och Självservice

I vår självserviceportal kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.