Motionssim, vattengymnastik och träning

 

Motionsbassängen

Välkommen till vår 25m-bassäng med 6 banor

I simbassängen kan du simma och träna i ditt eget tempo. På tisdag, torsdag och fredag har vi morgonbad med mysbelysning och musik. En underbar start på dagen. Simbassängen har en temperatur på cirka 28 grader. Vi delar av simbassängen under dagen för olika aktiviteter. Vi försöker alltid ha minst en bana för motionssim. Receptionen stänger 45 min före badtidens slut. Omklädningsrummen stänger 15 min efter badtidens slut.

Vattengymnastik (start vecka 2)

Måndag   13.30      Vattengympa

Måndag   14.30      Vattengympa

Måndag 18.15      Stationsträning

Tisdag   13.30      Vattengympa

Onsdag 18.15      Vattengympa

Torsdag 07.00       Vattengympa

Torsdag 13.30       Vattengympa

Anmäl dig i receptionen 21 platser/grupp. Ordinarie badavgift gäller. 20 kr för Actics medlemmar. Anmälan kan göras från och med måndagen veckan innan.

Actic driver det moderna gymmet i Vara Badhus de erbjuder förutom gym även olika typer av gruppträning.

Viktig information

Läs igenom våra trivselregler och övrig information före ditt besök. Vi reserverar oss för att bassänger, bastu och annan teknisk utrustning kan vara avstängda för underhåll. Se aktuell information på hemsidan innan ditt besök eller ring receptionen.

E-tjänster och Självservice

I vår självserviceportal kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.