Allmän information

Vara Utomhusbad har en 25 meters bassäng, en barnpool och tre vattenrutschkanor. På anläggningen finns stora gräsytor, en lekplats samt en stor sandplan för exempelvis fotboll eller volleyboll.

Vara utomhusbad

I servicebyggnaden finns en kiosk som erbjuder enklare mat och dryck, glass och godis samt försäljning av badartiklar såsom badkläder och badleksaker. Läs mer under avsnittet ”Kiosk och försäljning”. Det finns även omklädningsrum med dusch samt toaletter. Dusch finns även utomhus. I dessa pandemitider är dock inomhusfaciliteterna avstängda och vi har ställt upp portabla toaletter utomhus.

Du som besöker Vara Utomhusbad får gärna ta med egen matsäck och egna leksaker, men tänk på att många vill bada och undvik därför att använda stora leksaker såsom uppblåsbara madrasser eller liknande. Självklart får bollar, frisbees och liknande användas men tänk på att lämpligt avstånd till andra badgäster.

Till Vara Utomhusbad är alla välkomna och vi som jobbar här kommer att göra allt vi kan för att ni ska trivas. För att säkerställa allas trivsel och säkerhet har vi några regler som vi vill att våra gäster följer. Läs mer under avsnittet ”Trivselregler”.

Välkomna!

E-tjänster och Självservice

I vår självserviceportal kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.