Fritidsklubben

Fritidsklubben på Torsbo fritidsgård erbjuder alla barn från och med årskurs 4 barnomsorg efter skoldagens slut. Fritidsklubben har funnits i nuvarande form sedan 1992.

Idag har vi fullbelagt med 25 barn inskrivna, men det går bra att ställa sig på kö (anmälan till fritidsklubben sker via telefon 0512-311 18)

Barnen kommer till Fritidsklubben efter skolan och blir då serverade ett mellanmål. Därefter erbjuder vi barnen många aktiviteter som t.ex. bakning, sportaktiviteter, filmvisning, musikverksamhet som ex spela gitarr, piano, trummor etc. (vid speciella tillfällen), biljard, pingis och pyssel m.m. Givetvis finns många sällskapsspel och tidningar. Vi kan också hjälpa till med läxläsning.

Under lov-och studiedagar erbjuder vi heldagsomsorg. Dessa dagar serveras frukost, lunch och mellanmål. Under vissa av dessa dagar försöker vi komma ifrån fritidsgården och få lite miljöombyte. Det kan bli både längre och kortare utflykter.

Om du är intresserad – ring oss på Torsbo Fritidsgård på tel. 0512-311 18.

Anmälan tid (inskrivna barn)

För att ändra ert barns tider mejla oss på fktorsbo@vara.se eller ring 0512-311 18.

 

Självservice

På självservice kan du som är privatperson, företagare eller som representerar en förening, komma i kontakt med kommunen och utföra dina ärenden via e-tjänster och blanketter.