Artikeln publicerades 29 augusti 2023

Sköna fredag

På Nästegårdsbadet är våra besökare vana vid Sköna fredag sedan många år tillbaka, sedan i våras erbjuder vi Sköna fredag även på Vara badhus.

På Nästegårdsbadet höjer vi temperaturen i bassängen till 32 grader på fredagar mellan klockan 9-11. Då erbjuder vi motionssim och träning i gymmet i en lugn och skön miljö. Ett härligt sätt att ta hand om kropp och själ samtidigt som du umgås med likasinnade. Vill man ha lite mer fart och fläkt i sin träning så kommer du på vår vattengympa som kör igång klockan 11.

Sedan i våras erbjuder vi Sköna fredag även på Vara badhus mellan klockan 6-10. Du kan motionssimma, slappa i bubbelpoolen eller njuta i bastun en stund. Dörren till relaxavdelningen är öppen och relaxen ingår i ordinarie entré på Sköna fredag. Passa på att unna dig en god fralla, ägg och yoghurt till frukost när du är hos oss. Kanske med ett glas juice och en kopp kaffe till?

Oavsett om du badar i Kvänum eller i Vara så lever Sköna fredag upp sitt namn, det är verkligen ett skönt sätt att starta sin fredag på.