Artikeln publicerades 29 augusti 2023

Vara badhus lanserar ny hemsida

Du har precis hittat vår nya hemsida, välkommen hit!

Vara kommun lanserade en ny kommunwebb torsdagen den 31 augusti och i samband med det fick även Vara badhus en egen hemsida.

Vår förhoppning är att det på vår nya hemsida ska vara enkelt och smidigt att ta del av den information som du behöver inför ditt besök hos oss. Även om hemsidan heter www.varabadhus.se så kommer den också att innehålla all information om Nästegårdsbadet och Vara utomhusbad.

Tyck till om hemsidan

När vi har skapat vår nya hemsida så har vi försökt tänka ur besökarens perspektiv, vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta den information man behöver. Om du vill ge oss feedback på hur väl vi har lyckats så uppskattar vi det! Prata med oss på badet och berätta vad du tycker, både det som är bra och det som kan bli bättre. Du kan dessutom lämna feedback längst ner på informationssidorna där du får svara på frågan: Hjälpte informationen på sidan dig?

Hemsidan är en viktig informationskanal och precis som tidigare så kommer vi även att använda Facebook och Instagram så följ oss gärna på sociala medier.